Web Analytics Made Easy - Statcounter

حدیث امام علی (ع) درباره نیاز مردم به ادب را در این گزارش بخوانید.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اهمیت حدیث در میان مسلمانان به این دلیل است که کلام معصوم، از منابع اصلی استنباط احکام در فقه و عقاید در علم کلام محسوب می‌شود. همچنین احادیث از منابع اولیه پژوهش‌های تاریخی است.

امام علی علیه السلام:

إنَّ النّاسَ إلى صالِحِ الأَدَبِ أحوَجُ مِنهُم إلَى الفِضَّةِ وَالذَّهَبِ.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مردم به ادب درست، نیازمندتر از سیم و زرند..

غرر الحکم: ج ٢ ص ٥٦٩ ح ٣٥٩٠

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: احادیث از معصومین حدیث از امیرالمومنین حدیث از امام علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۹۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فرمانده سپاه : در فکر نوجوان ما یک سری یافته‌های غلط و دروغ که دشمن روی کار آن کار کرده، تثبیت شده

سردار حسن شاهوارپور در مراسم تجلیل از معلمان نمونه استان خوزستان که امروز (۱۹ اردیبهشت‌ماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: امام خمینی (ره) سکان دار انقلاب اسلامی بود که بعد از پیامبر اکرم (ص) و ائمه (ع) به عنوان شخصیت نمونه و بی‌نظیر در طول تاریخ ظهور و بروز پیدا کرده است. قبل از ظهور امام زمان (عج) شخصیتی مانند امام (ره) ظهور و بروز پیدا کرد. ایشان هم علوم و معارف دینی را موشکافی می‌کرد و هم در حوزه حکمرانی بر مبنای مکتب شیعه وسط میدان آمد و تحول عظیمی را پایه‌گذاری کرد که امروز منشاء همه تحولات دنیا شده است.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،وی افزود: امروز حرکت امام (ره) در دنیا حرف اول را می‌زند و یکی از دغدغه‌مندی‌های اصلی همه قدرتمندان دنیا حرکت توفنده‌ای بود که با هدایت‌ها و حرکت امام شکل گرفت. امام (ره) یک معلم به تمام معنا بود. زمانی که خبر شهادت فرزند ارشدشان را به ایشان دادند سر کلاس درس بود، اما درس را قطع نکرد و ادامه داد.

فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر (عج) خوزستان با اشاره به جنایاتی که در غزه رخ می‌دهد، گفت: مکتبی که امام (ره) ارائه داد برای جلوگیری از این اقدامات ضدبشری و برای معرفی انسانیت به معنای واقعی به همه جوامع و طی مسیر الهی است بنابراین امام (ره) حرمت معلمی را با ساخت انسان آغاز کرد.

شاهوار پور با اشاره به اقدامات شهید مطهری بیان کرد: زمانی که آقای مطهری شهید شد، امام (ره) فرمود شهید مطهری حاصل عمر من است. شهید مطهری محتوا‌های عمیق در دفاع از مکتب اسلام تهیه کرد و کرسی گرفت و جبهه‌ای علیه تفکری که می‌خواست اسلام، تفکر اسلامی و انسانیت را منکوب کند ایجاد کرد و این تفکر با پیروزی انقلاب اسلامی ادامه یافت و دشمن متوجه شد کجا و چگونه باید هدف قرار می‌گرفت و برای همین شهید مطهری ترور شد.

وی عنوان کرد: در طول زمان تلاش‌های زیادی شد تا این حرکت ادامه یابد، اما متاسفانه در تب و تاب حرکت دولت‌ها آدم‌هایی آمدند و این حرکت گاهی متوقف و گاه سرکوب می‌شد. آموزش و تربیت مکمل یکدیگر هستند و از هم جداشدنی نیستند.

فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر (عج) خوزستان گفت: کشته شدن آدم‌ها در غزه را می‌بینیم و این محصول آموزش صرف است و روح انسانی در کنار آن نیست؛ بنابراین باید تعلیم و تربیت کنار یکدیگر و با نیاز‌های روز و منطبق با نیاز‌های جوان باشد. متاسفانه در دوران کرونا سکته‌ای در حرکت‌ها داشتیم و محصول این سکته و عدم ارتباط معلم با دانش‌آموز، فتنه سال ۱۴۰۱ و دیوار بی‌اعتمادی بین معلم، پشتیبان معلم، حاکمیت و دانش‌آموز شد.

وی با بیان اینکه در بخش آموزش بسیار عقب هستیم، افزود: چقدر هزینه دادیم تا این اوضاع را برگردانیم. هنوز هم در فکر نوجوان ما یک سری یافته‌های غلط و دروغ که دشمن روی کار آن کار کرده، تثبیت شده است که باید اصلاح شوند. این موضوع به مجاهدت معلمان برمی‌گردد و خوشبختانه در خوزستان حرکت‌های خوبی شروع شده است و امیدواریم با همت و روحیه جهادی، شاهد تحولات روزافزون در بخش آموزش، معرفتی و تربیتی باشیم.

شاهوار پور گفت: در بسیج در حال مطرح کردن بحث مدرسه مسجدمحور هستیم یعنی پلی بین مدرسه و مسجد برقرار و ارتباط تنگاتنگ شود تا برای پشتیبانی در همه حوزه‌ها از جمله مسائل تربیتی انجام شود. بسیاری از مدارس شرایط خوب و شأنیت ندارند و به پشتیبانی نیاز دارند که از این طریق امکان‌پذیر است.

دیگر خبرها

  • روزنه نور / نگاهی کوتاه به زندگی و فضایل حضرت معصومه(س)
  • یک فرمانده سپاه : در فکر نوجوان ما یک سری یافته‌های غلط و دروغ که دشمن روی کار آن کار کرده، تثبیت شده
  • انبار‌های هلال‌ احمر نیاز به تقویت جدی دارند/ وزارت کشور منابع مالی را تامین کند
  • حدیثی جعلی از امام زمان(عج) درباره یک کتاب مهم
  • حدیثی جعلی از امام زمان(عج) درباره کتاب مهم شیعه
  • فضائل و برکات وجودی حضرت فاطمه معصومه(س)
  • رسانه‌ها بر ترویج حدیث اهل بیت(ع) سرمایه‌گذاری بیشتری کنند
  • تامین ۱۰ قلم داروهای راهبردی مورد نیاز زیمبابوه به کمک ایران
  • ترتیل صفحه 248 کلام الله مجید+ صوت
  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی